23,00 

Raudonas, sausas vynas.

Salento regionui būdingu „repassare“ metodu padarytas vynas: dalis Primitivo vynuogių nurenkama rugpjūčio viduryje, jos fermentuojamos įprastu būdu. Likusios vynuogės paliekamos dar 3-4 savaites nokti ant vynmedžių, tada nurenkamos ir sumaišomos su anksčiau surinkto derliaus vynu. Prasideda antroji fermentacija, suteikianti vynui ryškesnį aromatą bei skonį. Vynui būdinga ryški raudona spalva su violetiniais atspalviais. Jo aromatas įvairialypis, skonis – šilko švelnumo, harmoningas.

Alkoholio pardavimo laikas

  • I-VI nuo 10 iki 20 val.
  • VII  nuo 10 iki 15 val.

Dėmesio! Alkoholinius gėrimus gali įsigyti tik asmenys, kuriems ne mažiau, kaip 20 metų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.